Våra 10 budord

Tillsammans Cup är en fotbollscup för integration. Men hur gör man?
Det är superenkelt! Följ våra budord.


1. Hylla mångfald på nationaldagen

Sverige är ett grymt land och det firar vi tillsammans på nationaldagen. Tillsammans Cup arrangeras den 6:e juni och är en hyllning till ett öppet Sverige. Tycker du att mångfald är fett kan du arrangera eller besöka en Tillsammans Cup.

2. Nya kompisar är guld

Tillsammans Cups mål är att främja nya vänskaper mellan nyanlända och etablerade ungdomar. Genom fotbollen skapas ett avslappnat möte på gemensam plan. Alla snackar inte samma språk, men alla snackar fotboll.

3. Its all about the mix

Inför varje turnering mixas nya lag för dagen med kids från olika bakgrund.

4. Bli varm i kläderna tillsammans

Under Tillsammans Cup står gemenskap i fokus och därför startar varje turnering med en gemensam uppvärmning för alla spelare. 

5. Team up!

Under cupen ska Tillsammans Cups två teambuildingövningar göras. Detta för att främja laganda och kamratskap.

 

 

 

6. Fairplay and fun play

Under Tillsammans Cups matcher kör vi fairplay.  Vi har kul tillsammans, vi är snälla och hejar på varandra i vått och torrt.

7. Det är coolt att va schysst

Tillsammans Cup har nolltolerans mot nedlåtande kommentarer och kränkningar. Alla arrangörer ansvarar för att säkerställa god stämning på och bredvid fplanen.

8. Lite utbildning är aldrig fel

Tillsammans Cups arrangörer och coacher utbildas för att säkerställa en inkluderande och integrationsfrämjande fotbollscup.

9. Nationell offensiv för mångfald

Tillsammans Cups vision är att på nationaldagen fylla varje gräsplätt i hela Sverige med fotbollsspelande svenskar, nyanlända och etablerade, för att fira mångfald och gemenskap. Genom att hålla en Tillsammans Cup blir du en del av den drömmen.  

10. Ingen fråga är en dum fråga

Vill du arrangera en Tillsammans Cup? Vi stöttar dig från start till mål med alla frågor och funderingar du har. Skriv till oss idag!  --> hello@tillsammanscup.se.