3. Spela

Koordinera aktiviteter för spelare, coacher, domare, lag, volontärer och besökare.  

Frågor på det?  --> Kontakta vår support.


 

Turnering


Samling & genomgång
Volontärer, coacher och domare samlas innan spelarna anländer. Informera alla vart respektive lag ska samlas för att det ska bli smidigt för ungdomarna att hitta sitt team.

Fotbollsmaterial
Preppa en station med allt fotbollsmaterial: fotbollsskor, matchställ, benskydd och målvaktshandskar för respektive coach att hämta till sitt lag.

Spelare
Se till att fånga upp spelarna när de droppar in innan cupen så de hittar sitt lag och coach. Samla alla lagen till den gemensamma uppvärmningen och kör!

Matcher
Tillsammans Cup handlar om fair play och varje match börjar med att spelarna hälsar på varandra genom att ta i hand. Hur många och långa matcher turneringen består av beror lite på hur många deltagare som är med. Gör inte turneringen för lång eller med för många matcher, det är lättare att få med sig en god stämning och pepp till nästa år om man avslutar i god tid före alla är helt utmattade.

Prisutdelning
Tillsammans Cup spelas för att ha kul och träffa nya kompisar, inte för att vinna. Därför rekommenderar vi att inte ha någon final eller vinnarlag. Det enda priset som delas ut är fairplay-priset till det lag som varit schystast, haft bäst stämning och följt fairplay. Ni väljer själva vad priset är för något.

Kommunikation
 

Dokumentation
Glöm inte dokumentera, fota filma, intervjua spelare, besökare och volontärer och samarbetspartners.  Ta emot journalister och snacka med folk som kommer på besök. Keep Facebook alive: dela vad som händer under dagen. 

Tillsammans Cup Community
För att spelarna enkelt ska kunna hålla kontakt efter en Tillsammans Cup, se till att alla spelare går med med facebookgruppen Tillsammans Cup Community.

Uppföljning och feedback
Vi vill ständigt bli bättre och vi vill så gärna veta hur allt har gått. Pretty please fyll i formuläret här.