3. Spela

Koordinera aktiviteter för spelare, coacher, domare, volontärer och besökare.  

Frågor på det?  --> Kontakta vår support.


 

Turnering


Samling & genomgång
Volontärer, coacher och domare samlas innan spelarna anländer. Informera alla vart spelarna ska samlas för att delas in i lag så att det ska blir smidigt för ungdomarna att hitta sitt lag. 

Fotbollsmaterial
Preppa en station med allt fotbollsmaterial: fotbollsskor, matchställ, benskydd och målvaktshandskar för respektive coach att hämta till sitt lag.

Spelare
Se till att fånga upp spelarna när de droppar in innan cupen så de hittar sitt lag och coach. Antingen delar ni upp lag på plats eller så hjälper ni spelarna att hitta sitt lag. Samla alla lagen till  gemensam uppvärmningen innan ni kör igång cupen.

Matcher
Tillsammans Cup handlar om fairplay. Hur många och långa matcher turneringen består av bestämmer ni själva.

Prisutdelning
Tillsammans Cup spelas för att ha kul och träffa nya kompisar.  Därför uppmuntrar vi att  dela ut ett fairplay-pris till det lag som haft bäst stämning och följt fairplay. Ni väljer själva vad priset är för något.

Kommunikation
 

Dokumentation
Glöm inte dokumentera, fota filma, intervjua spelare, besökare och volontärer och samarbetspartners.  Ta emot eventuell media och snacka med folk som kommer på besök. Keep Facebook and Instagram alive: dela vad som händer under dagen. 

Uppföljning och feedback
Vi vill ständigt bli bättre och vi vill så gärna veta hur allt har gått. Pretty please fyll i formuläret här.