FIRA NATIONALDAGEN TILLSAMMANS!

Tillsammans Cup är en ideell förening och startades som en reaktion på flyktingströmmen som kom till Sverige. Vi ville ge ungdomar ett hejdundrande välkomnande och nya kompisar. Då föddes idén om att skapa en fotbollscup för integration och ett nationaldagsfirande som hyllar mångfald och vänskap. En dag där alla är välkomna och som firas i gemenskap. Tillsammans Cup blev till.

 

TACK!

Tack till alla fantastiska spelare, besökare och volontärer som hyllat mångfald och firat nationaldagen tillsammans med oss.

Stora applåder till de artister som uppträtt och ambassadörer som hjälpt oss sprida ordet: Jason Timbuktu Diakité, Petra Marklund, Albin Ekdal, Ana Diaz, Alexander Skarsgård, Linnea Claesson, Madi Banja, Cleo, Erik Lundin, Syster Sol, Sverrir Gudnasson, Julia Frej, Bröderna Norberg, Beri, Tussilago, Södra Station, Iman, Strandels, Eboniks, Lucas Simonsson, Olivia Schoug, Thomas Sekelius, Niello och Lisa Dahlkvist.

Pontus.Hammarström-4.jpg

2016

Den 6:e juni 2016 firade 10.000+ personer nationaldagen med oss. De kom för att  heja på över 350 fotbollsspelande ungdomar, och lyssna på livemusik från artister som Madi Banja och Petra Marklund.

1U4A8640.jpg

2017

Nationaldagen 2017 spelades Tillsammans Cup på 14 platser runtom i vårt avlånga land. 6:e juni 2018 hölls cupen på 18 ställen. Från Övertorneå till Malmö firade 20.000 personer nationaldagen med oss och 2000 ungdomar spelade fotboll som en hyllning till mångfald och gemenskap.

 
1U4A8614.jpg

Nationaldagen 2018 spelades 18 Tillsammans Cup: 


Tillsammans Cup har växt till en nationell offensiv för mångfald och finns nu över stora delar av Sverige.

Stockholm.
Örebro.
Österåker.
Katrineholm.
Motala.
Kristianstad.
Helsingborg.
Botkyrka.
Fisksätra.
Halmstad.
Sundsvall.
Akalla.
Örnsköldsvik.
Höga kusten.
Osby.
Gävle.
Sundbyberg.
Malmö.
Bollnäs.