VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Vad är det vi gör?

Jo, vi arbetar för att boosta integration. Vi arrangerar inkluderande fotbollsturneringar varje skollov och på nationaldagen, där vi bjuder in ungdomar från olika bakgrund och mixar nya lag för dagen. På våra matcher och nationaldagsfester får alla vara med, oavsett språk, bakgrund, kön, fotbollserfarenhet eller antal år du bott i Sverige. 

Vi växer så det knakar. Sedan starten 6:e juni 2016 har 6.000 spelare, 25.000 besökare och 1.500 volontärer deltagit i våra Tillsammans Cuper.

Brinner du för ett inkluderande samhälle? Tycker du det är lika viktigt som oss att motverka utanförskap? Missa inte chansen att ta del av en nationell offensiv för mångfald genom att arrangera en egen Tillsammans Cup på nationaldagen. Vi stöttar dig hela vägen, vi gör det Tillsammans!


Det här är vårt mål

Tillsammans Cups mission är att genom olika aktiviteter skapa tusentals möten mellan unga och tillsammans hylla mångfald och gemenskap över hela vårt avlånga land.


Vår Story!

Tillsammans Cup är en ideell förening och startades som en reaktion på flyktingströmmen som kom till Sverige. Vi ville ge nyanlända ungdomar ett hejdundrande välkomnande och nya kompisar.

Då föddes idén om att skapa en fotbollscup för integration och ett nationaldagsfirande som hyllar mångfald och vänskap. En dag där alla är välkomna och som firas i gemenskap. Tillsammans Cup blev till!

Den 6:e juni 2016 firade 10.000+ personer nationaldagen med oss. De kom för att  heja på över 350 fotbollsspelande ungdomar, och lyssna på livemusik från artister som Madi Banja och Petra Marklund.

Nationaldagen 2017 spelades Tillsammans Cup på 14 platser runtom i vårt avlånga land. 6:e juni 2018 hölls cupen på 18 ställen. Från Övertorneå till Malmö firade 20.000 personer nationaldagen med oss och 2000 ungdomar spelade fotboll som en hyllning till mångfald och gemenskap.

2.jpg
18.jpg
20.jpg

Tack till alla fantastiska spelare, besökare och volontärer som hyllat mångfald och firat nationaldagen tillsammans med oss.

Stora applåder till de artister som uppträtt och ambassadörer som hjälpt oss sprida ordet: Jason Timbuktu Diakité, Petra Marklund, Albin Ekdal, Ana Diaz, Alexander Skarsgård, Linnea Claesson, Madi Banja, Cleo, Erik Lundin, Syster Sol, Sverrir Gudnasson, Julia Frej, Bröderna Norberg, Beri, Tussilago, Södra Station, Iman, Strandels, Eboniks, Lucas Simonsson, Olivia Schoug, Thomas Sekelius, Niello och Lisa Dahlkvist.

Applåder till -->